Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
     
 

15.01.2016
Motionscykelløbet Tour de Sjælland kører igen for Cystisk Fibrose
Foreningen 15.-18. juni 2016

I 2015 indsamlede Tour de Sjælland kr. 60.000 til Cystisk Fibrose Foreningen. Styregruppen bag løbet har besluttet, at skal overskuddet fra løbet i 2016 igen skal tilfalde Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Om Tour de Sjælland

'Tour de Sjælland' er en non-profit foreningen, der indsamler penge til velgørende formål gennem et etape motionscykelløb og socialt samvær. Tour de Sjælland 2016, der afvikles over 4 dage i uge 24 fra onsdag den 15. til lørdag den 18. juni med en strækning på ca. 600 km, som bringer deltagerne rund om store dele af Sjælland. Løbet er efter sigende et af Danmarks sjoveste, dejligste, mest sociale og udfordrende etape motionscykelløb.

En af initiativtagerne bag cykelløbet er Jesper Petersen fra Jyderup. Jesper ved mere end nogen, hvad det kan betyde at have cystisk fibrose tæt inde på livet. Han mistede i år 2000 sin søn Casper, der havde cystisk fibrose. Casper blev kun 15 år.

 

Læs mere om Tour de Sjælland

 

Tilmelding til løbet

Alle kan deltage i løbet og der åbnes for tilmelding søndag den 17. januar på løbets hjemmeside. Prisen for at deltage i denne fantastiske oplevelse er kr. 2.495,00 inklusiv overnatninger, forplejning og cykeltøj og der er som i 2015 plads til 75 entusiatiske deltagere. Det anbefales, at man tilmelde sig hurtigt, fordi der har været venteliste til løbet de seneste år.

 

Sponsorer søges

Tour de Sjælland vil gerne have kontakt med virksomheder og privatpersoner, som kunne tænke sig at støtte projektet med et sponsorat. Alle sponsorater går ubeskåret til Cystisk Fibrose Foreningen gennem det overskud som løbet skaber. Det samlede beløb overrækkes med en check fra Tour de Sjælland til Cystisk Fibrose Foreningen ved løbets afslutning.

Der er mulighed for sponsorater med mindre tryk af virksomlogo på cykeltøjet, og man har mulighed for at være 'hovedsponsor' for et større beløb med logotryk på hele brystet eller ryggen af cykeltrøjerne.

Kontakt gerne Jesper Petersen fra løbets styregruppe på e-mail jesper@redder.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: