Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
 
 

26.06.2015
Invitation til skilejr 2016 for unge med cystisk fibrose
i Alpe d´Huez i Frankrig

Vi kan med glæde invitere 16 unge mellem 10 og 17 år på CF skilejr 2016 til Alpe d’Huez i Frankrig. Der er afrejse lørdag den 27. februar og hjemrejse lørdag den 5. marts 2016. Der er 4 lejrledere med på skituren.

Deltagergebyr er DKK 1.500 pr. person, og såfremt der ikke er betalt kontingent gældende for 2015, skal dette betales samtidig med deltagergebyret. Sidste frist for indbetaling af deltagergebyret er 2. november 2015.

Cystisk Fibrose Foreningen dækker udgifterne til flyrejse, hotelophold, hovedmåltider, leje af ski og støvler samt liftkort. Begyndere vil desuden blive tilbudt skiskole.

Vi rejser med fly, og det er muligt at rejse fra enten Billund eller Kastrup. Vi gør opmærksom på, at I selv skal tegne en rejseforsikring, der også dækker hjemtransport. Vi kan kun medtage deltagere, der er forsikret, og det er vigtigt, at I oplyser forsikringsselskabet om, at barnet har cystisk fibrose. Evt. rejseudgifter til/fra henholdsvis Billund og Kastrup samt lommepenge er for egen regning.

 

 

For at undgå risiko for krydsinfektion mellem deltagerne følger vi Cystisk Fibrose Centrenes anbefalinger om adskillelse af cystisk fibrose patienter ved lejr med overnatning. Du kan få mere af vide på dit Cystisk Fibrose Center, eller se her på cystiskfibrose.dk. Vi gør opmærksom på, at alle deltage retningslinjerne rne skal sove på enkeltværelser.

Tilmeldingsfristen er 30. september 2015 og tilmeldeingen er bindende. Medmindre et afbud skyldes sygdom, kan deltageren blive opkrævet op til DKK 14.081 for rejsen, og ikke kun de DKK 1.500 i deltagergebyr.

 

Retnigslinjer for at undgå krydsinfektion mellem cystisk fibrose patienter

 

Hvis flere end 16 unge melder sig til skilejren, forbeholder vi os ret til at prioritere ansøgere, som ikke tidligere har deltaget først, og herefter prioriterer vi efter behov og først indkomne tilmeldinger.

Tilmeldingsblanket til skilejren kan printes fra nedenstående link

 

Tilmeldingsskema til skilejr 2016

 

og sendes til:

Cystisk Fibrose Foreningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Tastrup
Telefon: +45 43 71 43 44
ml@cff.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette Lisby på telefon
25 37 70 30 (træffes tirsdag, onsdag og fredag kl. 10.00-14.00) eller
ml@cff.dk

 

Med venlig hilsen
Cystisk Fibrose Foreningen

Helle Ousted
Direktør

   

 

 
   
 

Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: