Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
     
 

27.01.2015
Tour de Sjælland 18.-20. juni 2015:
Motionscykling og indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen

'Tour de Sjælland' er en non-profit foreningen, der blev stiftet i 2012 af en gruppe cykelglade mænd fra Jyderup egnen. Foreningens formål er, at indsamle penge til velgørende formål gennem et etape motionscykelløb og socialt samvær.

I 2015 har foreningen besluttet at overskuddet fra løbet skal tilfalde Cystisk Fibrose Foreningen. I 2013 donerede 'Tour de Sjælland' kr. 20.000, og i 2014 kr. 50.000 til Proof of Life, der er en forening, som arbejder for personer, der har overlevet kræft.

'Tour de Sjælland' afholdes over 3 dage på de naturskønne sjællandske landeveje i perioden torsdag den 18. juni til lørdag 20. juni. Den samlede løbslængde er ca. 500 km med depoter for hver 50 km og der plads til 75 deltagere. Løbet er efter sigende et af Danmarks sjoveste, dejligste, mest sociale og udfordrende etape motionscykelløb.

Deltagergebyret er kr. 1.995,- og for beløbet får man cykeltrøje og cykelbukser, 2 overnatninger på Kongskilde Friluftsgård ved Sorø inkl. morgenmad og aftensmad, samt uovertruffen forplejning og service på ruten.

Tilmelding til løbet åbnede den 25. januar og kan ske via link på foreningens webside:

http://tourdsjaelland.dk/tilm

Se etaper og rute på:

http://tourdsjaelland.dk/ruten

Hvis man ønsker at sponsere 'Tour de Sjælland', og derved være med til at skabe overskud til Cystisk Fibrose Foreningen, er man meget velkommen til at kontakte løbets styregruppe på:

styregruppen@tourdesjaelland.dk

Læs mere om Tour de Sjælland på: http://tourdsjaelland.dk/

 

 

 

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: ROCHE