Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
 
 

20.04.2015
'Cruise for a Cure 2015': Harley-Davidson, Mustang og Corvette klubberne donerer 18.050 kr. til forskning i cystisk fibrose

Lørdag den 18. april var Hillerød Torv endnu engang rammen om det traditionelle 'Cruse for a Cure', der arrangeres af Harley-Davidson klubben Sjælland i samarbejde med Corvette og Mustang klubberne.

Deltagerne i 'Cruise for a Cure' donerede hele 18.050 kr. til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde for forskning i sygdommen, og pengene blev overrakt til Cystisk Fibrose Forenings sekretariatschef Helle Ousted af Pia Ellebirke, der er hovedkvinden bag 'Cruise for Cure'.

 

Et imponerende skue

Ved middagstid var torvet i Hillerød fyldt med motorcykler og biler. Mere end 125 Harley Davidson mortorcykler i alle former og 15-20 nyere og klassiske Covette og Mustang biler var parkeret til fremvisning og tiltrak tilskurer fra byen.

Det hele blev godt hjulpet på vej af rockbandet 'Over The Hill', der stillede op med en gratis koncert i den gode sags tjeneste, og underholdte alle de fremmødte med danske og udenlandske rockklassikere.

Dagen var også en god lejlighed for Cystisk Fibrose Foreningen til at oplyse om sygdommen, og der blev uddelt informationsmateriale til de fremmødte på torvet.

 

 

En stor tak

Cystisk Fibrose Foreningen takker deltagerne fra Harley-Davidson, Mustang og Corvette klubberne fordi de med deres arrangement vælger at støtte Cystisk Fibrose Foreningens arbejde for øget forskningen i sygdommen.

Samtidig takker vi også rockbandet 'Over The Hill' for deres musikalske bidrag, som gjorde denne dag særlig festlig. Vi takker alle sponsorerne som gjorde dette arrangement muligt, samt alle de frivillige, der gav en hånd med på dagen og uddelte informationsmateriale om cystisk fibrose til de fremmødte.

 

Om Cruise for a Cure

'Cruise for a Cure' har været en årlig begivenhed siden 2005. Medlemmerne fra de tre klubber mødes om morgenen og cruiser med deres køretøjer til Hillerød. Her samles de på torvet ved middagstid og parkerer deres køretøjer til fremvisning for alle interesserede.

Hver deltager betaler et gebyr for at deltage i arrangementet og overskuddet går til et velgørende formål. Det var andet år, at 'Cruise for a Cure' valgte at støtte Cystisk Fibrose Foreningens forskningarbejde.

 

Læs mere om Harley-Davidson Club of Denmark - Distrikt Sjælland

Læs mere om rockbandet 'Over The Hill'

 

   

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: