Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
 
 

13.12.2013
Niklas virkede som en rask dreng, men hans forældre havde en fornemmelse af,
at der var noget galt

Niklas Wedel på 16 måneder og hans forældre Kenni Nielsen og Nete Pedersen er til kontrol en gang om måneden på Cystisk Fibrose Centret på AUH Skejby.

For bare 3 måneder siden fik Niklas konstateret Cystisk Fibrose. Niklas var som sådan en rask dreng, men forældrene var alligevel bekymrede over at han stort set ikke havde udviklet sig i de seneste 6 måneder inden diagnosen og at han var meget træt. Men de lod sig berolige af, at hans far også kravlede sent og at det jo er normalt at børn er trætte.

Efter at hans vægt havde stået stille i et halvt år, tilbød Kolding sygehus at undersøge ham nærmere. Resultatet blev, at Niklas fik konstateret Cystisk Fibrose. Efter at diagnosen blev stillet er Niklas kommet i behandling og det har sat godt skub i hans udvikling, og ved da jeg mødte familien viste han stolt sine evner med en gå-vogn.

For forældrene Kenni og Nete var det et chok at få diagnosen og det hele er blevet lidt mere bøvlet nu hvor vi skal have styr på medicinering og hospitalskontroller udtaler Nete. De er meget glade for den gode og kompetente behandling de har fået på Cystisk Fibrose Centret og har også tilmeldt sig et seminar for nye forældre til et barn med cystisk Fibrose.


Helle Ousted
sekretariatschef
Cystisk Fibrose Foreningen

 

 

STØT KAMPEN MOD CYSTISK FIBROSE

Med et medlemskab og/eller bidrag placerer du dig i hjertet af
Cystisk Fibrose Foreningens arbejde.

  • Du giver os mulighed for at støtte de sygdomsramte patienter og deres familier.
  • Du hjælper os med at opretholde vores familierådgivning, socialrådgivertjeneste og skabe aktiviteter for patienterne
    og deres familier.
  • Og du hjælper os med at kunne arbejde for den bedst mulige behandling til CF-patienterne og støtte forskningen på Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital Skejby.

Læs mere om medlemskab og bidrag til Cystisk Fibrose Foreningen

 

 

 

   

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: ROCHE